Transport gratuit la toate comenzile mai mari de 190 de lei

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

SC CISIB TRADING SRL in calitate de proprietar al www.kurtmann.ro respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi online. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC CISIB TRADING SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care ne sunt furnizate de clientii nostri.

Scopul colectarii datelor
Scopul colectarii datelor este de confirmare, procesare si livrare a comenzilor. Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume, adresa de facturare, un numar de telefon valid si adresa de e-mail. Utilizam aceste informatii pentru a procesa comanda si a va putea contacta daca este necesar. De asemenea, colectarea datelor se poate face pentru: reclama, marketing si publicitate, statistici proprii, precum si pentru servicii de comunicatii electronice. Tertii care au acces la date sunt: companiile de livrare si serviciile de e-mail marketing. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul de a oferi aceste date determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati la aceasta conform legislatiei romane in vigoare. Personalul Cisib Trading este obligat sa respecte confidentialitatea datelor dumneavoastra.

Parte responsabila
Parte responsabila, in sensul legii protectiei datelor personale, este Cisib Trading SRL, cu sediul in Cisnadie, Str. Cindrelu, nr. 9A, jud. Sibiu.

Utilizarea datelor cu caracter personal
SC CISIB TRADING SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.kurtmann.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre alti terti decat cei mentionati, sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei. SC CISIB TRADING SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele de contact ale clientilor unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Prin accesarea site-ului si plasarea unei comenzi online pe www.kurtmann.ro sau pe alta adresa web sau de e-mail, apartinand societatii, in orice punct de lucru din Romania, clientul declara ca este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal si ca este in cunostinta de cauza, ca se bucura de drepturile prevazute de Legea nr 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Prin efectuarea unei comenzi si completarea datelor personale in formularele de inscriere, clientii/utilizatorii declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date Cisib si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:
  • activitati de marketing, prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing) la adresele de e-mail comunicate catre Cisib;
  • participarea la concursuri si promotii;
  • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
  • statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii site-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;
  • pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului;
  • cercetari de piata;
  • urmarirea datelor de vanzari.
Pe baza unei cereri transmise catre adresa clienti@kurtmann.ro, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
  • dreptul la informare (operatorul este obligat sa instiinteze persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
  • dreptul de acces la date (inclusiv procedura exacta de urmat, adresa de e-mail folosita);
  • dreptul de interventie asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevazuta in site); orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;
  • dreptul de a se adresa justitiei.

Utilizarea cookie-urilor
Un "Internet Cookie" (termen cunoscut si ca "browser cookie" sau "HTTP cookie" sau "cookie" ) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului). Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si nu identifica personal utilizatorii de internet. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor.

In ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, kurtmann.ro poate folosi cookie-uri pentru a facilita accesul la contul de client Kurtmann si la avantajele aduse de acesta. De asemenea, retele terte de publicitate online care isi desfasoara promotii pe site-ul nostru pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele vizitatorilor. Un exemplu de astfel de retea terta este Google care poate folosi cookie-uri pentru a afisa ulterior publicitate online pe baza vizitelor anterioare pe acest site.
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu vei mai primi publicitate online - ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele, evidentiate prin comportamentul de navigare.