Transport gratuit la toate comenzile mai mari de 190 de lei

Cum cumpar?


Este foarte simplu sa cumparati de pe Kurtmann.ro! Trebuie doar sa urmati pasii urmatori:

1. Alegeti categoria principala (Femei, Barbati, Copii) si vizualizati produsele in functie de subcategoria dorita. Pentru a va usura navigarea produselor, folositi filtrele de marca si marime disponibile in meniul din stanga.

2. Dati click pe produsul dorit, pentru a-i vedea detaliile. In pagina de vizualizare a produsului veti putea vedea compozitia materialului, cat si instructiuni de intretinere a produsului. De asemenea puteti vedea poza detaliata a produsului, plimband mouse-ul peste imaginea produsului. Daca sunteti nehotarat/a in privinta produsului, folositi butonul de share pe Facebook/Twitter/Pinterest pentru a cere sfatul prietenilor.

3. Alegeti marimea dorita si adaugati produsul in cos. Este necesar sa selectati marimea, chiar si atunci cand doar o singura marime este disponibila. Daca doriti adaugarea mai multor bucati ale aceluiasi model, va rugam sa dati click in cosul de cumparaturi pe denumirea produsului si sa-l adaugati din nou in cos.

4. In cosul de cumparaturi vi se va afisa totalul comenzii, care include si taxa de transport. Daca doriti sa finalizati comanda, va rugam sa mergeti mai departe in cosul de cumparaturi.

5. In aceasta faza va rugam sa completati orice adresa la care coletul poate fi predat intre orele 9-17, cat si adresa dumneavoastra de email si numarul de telefon. Datele introduse vor ramane stocate pe calculatorul dumneavoastra pentru 30 de zile prin intermediul unui cookie. Daca doriti facturarea produselor pe o persoana juridica, va rugam sa introduceti datele de identificare fiscala in campul "Mesajul tau". Alegeti metoda de plata si mergeti mai departe in cosul de cumparaturi.

6. In aceasta faza va este prezentat sumarul comenzii dumneavoastra, asa cum va fi ea inregistrata in sistemul nostru. Daca aveti un voucher inregistrat pe adresa dumneavoastra de email, va fi scazut din totalul comenzii in acest moment. Puteti opta pentru primirea gratuita a notificarilor legate de comanda dumneavoastra prin SMS, bifand casuta "Notificari SMS". Daca datele comenzii sunt cele dorite de dumneavoastra, va rugam sa finalizati comanda.

7. Ati finalizat comanda. Acum puteti folosi butoanele din pagina de confirmare pentru a va informa prietenii de pe Facebook/Twitter/Pinterest de comanda dumneavoastra. In scurt timp, veti primi un email de confirmare a comenzii pe adresa dumneavoastra de email.