Transport gratuit la toate comenzile mai mari de 190 de lei

Livrare

CUM SE EFECTUAZA LIVRAREA?

Livrarea se efectuaza doar prin curier rapid, in toate localitatile din Romania. Produsele dumneavoastra vor fi impachetate cu grija si expediate in cutii de carton, care asigura transportul comenzii dumneavoastra in bune conditii. Deoarece coletele sunt preluate la ora 14:30 din depozitul nostru, comenzile sosite dupa ora 14:30, vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.


EXPEDIATI COLETELE SI PRIN POSTA ROMANA?

Pentru a imbunatati serviciile oferite clientilor nostri, am renuntat la colaborarea cu Posta Romana. Asadar, coletele se expediaza doar prin curier rapid.


COLETELE SUNT LIVRATE DOAR LA ADRESA DIN BULETIN?

Livrarea se face catre adresa completata de dumneavoastra in formularul de comanda. Intrucat livrarile se efectuaza intre orele 8-17, va rugam sa precizati o adresa la care livrarea sa poata fi posibila in acest interval orar.


CAND IMI VA FI LIVRATA COMANDA?

Comanda dumneavoastra va fi livrata, in general, in urmatoarea zi lucratoare dupa expedierea coletului. Termenul poate fi prelungit pana la doua zile lucratoare, in functie de zona geografica in care locuiti sau volumul de lucru al firmelor de curierat cu care colaboram.


CARE SUNT COSTURILE DE TRANSPORT?

Costul transportului este de 14,90 lei pentru orice localitate din Romania, indiferent de greutatea coletului. Daca valoarea produselor comandate depaseste suma de 190 LEI transportul este gratuit. Acest prag poate fi modificat in cursul campaniilor promotionale.