Transport gratuit la toate comenzile mai mari de 190 de lei

Plata

CE METODA DE PLATA IMI OFERITI?

Pentru ca sa va fie cat mai comod, puteti achita comanda dumneavoastra la receptionarea acesteia, direct curierului, sau online prin intermediul unui card bancar valid. Puteti alege metoda de plata preferata in formularul de comanda.


PLATA ONLINE

Magazinul online www.kurtmann.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput comision!


CUM PLATESC COMANDA PRIN CUPON VALORIC?

Daca aveti un cupon valoric inregistrat pe adresa dumneavoastra de email, trebuie doar sa urmati procedura normala de comanda, folosind aceeasi adresa de email, valoarea cuponului fiind scazuta automat din totalul comenzii dumneavoastra, cand va este afisat sumarul comenzii. Daca in urma decontarii valorii voucher-ului exista o diferenta pozitiva, aceasta va fi achitata ramburs de catre dumneavoastra la receptionarea coletului. Daca diferenta este negativa, valoarea ramasa va fi reportata sub forma unui nou cupon valoric, pe care-l veti putea folosi in aceleasi conditii.


POT SA PRIMESC FACTURA PE PERSOANA JURIDICA?

Pentru a emite factura dumneavoastra pe o persoana juridica, va rugam sa precizati datele fiscale in campul "Mesajul dumneavoastra" din formularul de comanda.