Transport gratuit la toate comenzile mai mari de 190 de lei

Returnari

1. Retur produse

Un produs poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2014.

Adresa de retur
Destinatar: Kurtmann.ro
Adresa: Sibiu, Str. Stefan cel Mare, Nr. 152, cod 550321

Va rugam sa treceti pe colet numele cu care a fost inregistrata comanda sau sa introduceti in interior un bilet cu numele si numarul comenzii!

Inainte de a trimite retur produsele, va rugam completati CORECT formularul de retur disponibil pe site, alegand modalitatea de retur dorita (transfer bancar sau voucher).

Costul de retur este suportat in intregime de client. Returul se poate face prin firma de Curierat Rapid sau prin Posta Romana, la adresa mentionata mai sus.

Daca produsul livrat nu corespunde cu cel comandat de dumneavoastra (produs diferit/defect), costul de retur al produsului este suportat in intregime de noi. Totusi, pentru a inainta procedura de retur va rugam sa trimiteti si o poza cu defectul sau problema produsului.

Atentie! Nu trimiteti produsele cu ramburs suma datorata; in caz contrar acestea vor fi refuzate.

In cazul in care optati pentru returnarea banilor prin voucher, suma aferenta produselor returnate va fi inregistrata automat la receptionarea returului, cu adresa dumneavoastra de e-mail si se va activa la o urmatoare comanda.

Puteti alege sa primiti contravaloarea produselor direct in contul dumneavoastra bancar in termen de cel mult 14 zile calendaristice (in conformitate cu art. 11 OUG 34/2014 modificata).


2. Schimb produse

Daca doriti sa schimbati produsul primit, echipa noastra va pune la dispozitie schimbarea produsului comandat, doar daca sunt respectate urmatoarele conditii:

  • Costurile de schimb in valoare de 9.90 lei vor fi suportate de dumneavoastra
  • Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (rugam ca, pe cat posibil, sa trimiteti produsul, toate accesoriile, cu etichetele intacte)

Daca aceste conditii sunt indeplinite, tot ce trebuie sa faceti este sa plasati o noua comanda cu produsul dorit, in care sa specificati codul produsului pentru retur.

Noi vom aplica valoarea returului in noua comanda, urmand ca dumneavoastra sa achitati eventuala diferenta dintre produsul comandat si cel pentru retur, taxa de transport a noii comenzi (14.90 ron) si taxa pentru schimb (9.90 ron).

Curierul se va prezenta la adresa specificata de dumneavoastra cu noua comanda, iar dumneavoastra ii veti preda produsul pe care doriti sa il schimbati, ambalat corespunzator.

In cazul in care optati pentru schimb de produse, puteti plasa direct noua comanda, cu mesajul de retur, fara a mai completa formularul de retur de pe site!

ATENTIE! Noua comanda trebuie plasata cu plata ramburs pentru a putea activa schimbul de produse!

ATENTIE! Comanda pentru schimb colete nu poate fi livrata in EasyBox

Formular retur