Transport gratuit la toate comenzile mai mari de 90 de lei

Returnari

1. Retur produse

Un produs poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2014.

Adresa de retur
Destinatar: SC CISIB TRADING SRL - Kurtmann.ro
Adresa: Sibiu, Str. Stefan cel Mare, Nr. 152, cod 550321

Inainte de a trimite retur produsele, va rugam completati CORECT formularul de retur disponibil pe site, alegand modalitatea de retur dorita (transfer bancar sau voucher).

Costul de retur este suportat in intregime de client. Returul se poate face prin firma de Curierat Rapid sau prin Posta Romana, la adresa mentionata mai sus.

Daca produsul livrat nu corespunde cu cel comandat de dumneavoastra (produs diferit/defect), costul de retur al produsului este suportat in intregime de noi.

Atentie! Nu trimiteti produsele cu ramburs suma datorata; in caz contrar acestea vor fi refuzate.

In cazul in care optati pentru returnarea banilor prin voucher, suma aferenta produselor returnate va fi inregistrata automat la receptionarea returului, cu adresa dumneavoastra de e-mail si se va activa la o urmatoare comanda.

Puteti alege sa primiti contravaloarea produselor direct in contul dumneavoastra bancar in termen de cel mult 14 zile calendaristice (in conformitate cu art. 11 OUG 34/2014 modificata).