Transport gratuit la toate comenzile mai mari de 190 de lei
Ne pare rau, insa pentru moment nu se mai pot efectua comenzi. Va rugam pentru retur sa completati formularul de retur si sa expediati coletul in termenul de 14 zile calendaristice de la data livrarii pentru a putea fi finalizat cazul dumneavoastra in timp util. Va multumim pentru intelegere!

Returnari

1. Retur produse

Un produs poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2014.

Adresa de retur
Destinatar: Kurtmann.ro
Adresa: Sibiu, Str. Stefan cel Mare, Nr. 152, cod 550321

Va rugam sa treceti pe colet numele cu care a fost inregistrata comanda sau sa introduceti in interior un bilet cu numele si numarul comenzii!

Inainte de a trimite retur produsele, va rugam completati CORECT formularul de retur disponibil pe site.

Costul de retur este suportat in intregime de client. Returul se poate face prin firma de Curierat Rapid sau prin Posta Romana, la adresa mentionata mai sus.

Daca produsul livrat nu corespunde cu cel comandat de dumneavoastra (produs diferit/defect), costul de retur al produsului este suportat in intregime de noi. Totusi, pentru a inainta procedura de retur va rugam sa trimiteti si o poza cu defectul sau problema produsului.

Atentie! Nu trimiteti produsele cu ramburs suma datorata; in caz contrar acestea vor fi refuzate.

Veti primi contravaloarea produselor direct in contul dumneavoastra bancar in termen de cel mult 14 zile calendaristice (in conformitate cu art. 11 OUG 34/2014 modificata).

Formular retur