Transport gratuit la toate comenzile mai mari de 90 de lei

Returnari

1. Retur produse

Un produs poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2014.

Adresa de retur
Destinatar: SC CISIB TRADING SRL - Kurtmann.ro
Adresa: Sibiu, strada Nicolae Teclu, nr. 29-31, cod 550200

Inainte de a trimite retur produsele, va rugam completati CORECT formularul de retur disponibil pe site, alegand modalitatea de retur dorita (transfer bancar sau voucher).

Costul de retur este suportat in intregime de client. Returul se poate face prin firma de Curierat Rapid sau prin Posta Romana, la adresa mentionata mai sus.

Daca produsul livrat nu corespunde cu cel comandat de dumneavoastra (produs diferit/defect), costul de retur al produsului este suportat in intregime de noi.

Atentie! Nu trimiteti produsele cu ramburs suma datorata; in caz contrar acestea vor fi refuzate.

In cazul in care optati pentru transfer bancar, suma aferenta produselor returnate se va transfera in contul bancar indicat de dumneavoastra in maxim 14 zile calendaristice de la data receptionarii coletului in sediul nostru.

Puteti alege sa primiti contravaloarea produselor direct in contul dumneavoastra bancar in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de retragere din contract (in conformitate cu art. 11 OUG 34/2014 modificata).

2. Schimb produse

Daca doriti sa schimbati produsul primit, echipa noastra va pune la dispozitie schimbarea produsului comandat, doar daca sunt respectate urmatoarele conditii:

  • Costurile de schimb in valoare de 9.90 lei vor fi suportate de dumneavoastra
  • Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (rugam ca, pe cat posibil, sa trimiteti produsul, toate accesoriile, cu etichetele intacte)

Daca aceste conditii sunt indeplinite, tot ce trebuie sa faceti este sa plasati o noua comanda cu produsul dorit, in care sa specificati codul produsului pentru retur.

Noi vom aplica valoarea returului in noua comanda, urmand ca dumneavoastra sa achitati eventuala diferenta dintre produsul comandat si cel pentru retur, taxa de transport a noii comenzi (14.90 ron) si taxa pentru schimb (9.90 ron).

Curierul se va prezenta la adresa specificata de dumneavoastra cu noua comanda, iar dumneavoastra ii veti preda produsul pe care doriti sa il schimbati, ambalat corespunzator.

Formular retur