Transport gratuit la toate comenzile mai mari de 190 de lei

Termeni si conditii

Conditiile prezentate mai jos sunt considerate ca acceptate prin utilizarea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor/serviciilor), de aceea va rugam sa le cititi cu atentie.

 • Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii, modificari ce vor deveni efective în momentul publicarii lor pe site.
 • Preturile afisate pe site-ul www.kurtmann.ro contin TVA 19%.
 • Continutul site-ului www.Kurtmann.ro (reprezentat de imagini, texte, grafica web, programe si alte date) este protejat de Legea drepturilor de autor si de legea privind proprietatea intelectuala si industriala. Raporteaza la adresa dpi[at]kurtmann.ro daca consideri o incalcare a drepturilor de autor. Continutul acestui site este oferit "ca atare" si fara nici un fel de garantie expresa sau implicita.
 • Continutul site-ului www.Kurtmann.ro (reprezentat de imagini, texte, grafica web, programe si alte date) este protejat de Legea drepturilor de autor si de legea privind proprietatea intelectuala si industriala. Raporteaza la adresa dpi[at]kurtmann.ro daca consideri o incalcare a drepturilor de autor. Continutul acestui site este oferit "ca atare" si fara nici un fel de garantie expresa sau implicita.
 • In calitate de utilizator aveti dreptul limitat, revocabil si non-exclusiv de a accesa si utiliza pe proprie raspundere si în interes personal sau necomercial continutul acestui site. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea în alte lucrari a continutului acestui site sau a oricarei parti sunt interzise.
 • Ne straduim ca informatiile referitoare la produsele oferite în acest site sa fie cât mai corecte si conforme cu realitatea, totusi posibilitatea aparitiei unor erori nu poate fi in totalitate exclusa. În cazul aparitiei lor, vom încerca sa eliminam aceste inexactitati cât mai curând posibil.
 • Culorile produselor prezentate pot aparea diferit pe monitorul dumneavoastra (de ex. datorita tipului sau configurarii acestuia). Încercam sa va prezentam fiecare produs cât mai exact, totusi nu putem fi raspunzatori pentru eventualele diferente între culoarea reala a produsului si cea afisata pe monitorul dumneavoastra.
 • Marimile si masuratorile prezentate sunt aproximate datorita particularitatilor fiecarui model de produs. Pentru a va putea orienta, aveti la dispozitie un tabel de marimi. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam nu ezitati sa ne contactati.
 • Costul final al tranzactiei va contine contravaloarea produselor comandate si costul de transport. Plata se face la livrare.
 • In momentul lansarii unei comenzi sunteti de acord ca datele personale sunt reale si corecte, utilizate în nume propriu sau autorizat.
 • Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti scrie un mail la conciliere[at]kurtmann.ro
 • Nota de informare privind protectia datelor personale
 • În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, administratorul www.Kurtmann.ro, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai în scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra, un membru al familiei Dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a efectua în bune conditii facturarea si livrarea produselor comandate de dumneavoastra pe site-ul nostru si a serviciilor de reclama, marketing si publicitate.
 • Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru operarea si livrarea produselor comandate de dumneavoastra. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii produselor. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor terti.
 • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
 • Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.