ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER  OK  
DESPRE KURTMANN
> DESPRE NOI
FILOZOFIE
Cautam sa ne adaptam constant oferta si serviciile in functie de exigentele clientelei noastre, facand din dumneavoastra punctul gravitational al dezvoltarii ofertelor noastre. Consideram ca pe langa preturile atractive pe care le practicam, trebuie sa oferim servicii impecabile, pentru ca atunci cand purtati produsele noastre, multumirea sa fie deplina.

Am adus servicii de inalta calitate in mediul online din Romania, fiind primul magazin online de imbracaminte, care a oferit clientilor gratuitate la returnarea produselor. Am reusit sa construim relatii bazate pe incredere si respect cu clientii nostri. Credem ca pentru fiecare problema ivita este intotdeauna o rezolvare chiar mai buna decat s-au gandit clientii nostri.
> ALATURA-TE ECHIPEI
Esti din Sibiu sau vrei sa vii in Sibiu? Cautam constant persoane tinere cu o atitudine pozitiva, care doresc sa invete ceva nou si doresc sa faca parte dintr-o echipa tanara si distractiva. Imediat ce deschidem un post, o sa-l vezi afisat in aceasta pagina.

Pana atunci, daca vrei sa fii prima persoana pe care o luam in considerare, trimite-ne un CV la office@kurtmann.ro si poate o sa ocupi postul, chiar inainte sa-l publicam pe site.
ASISTENT RELATII CLIENTI LIMBA POLONEZA
Daca vorbesti si scrii limba poloneza fluent si vrei sa te alaturi echipei noastre, te rugam sa arunci o privire asupra cerintelor de mai jos si sa ne trimiti un CV la office@kurtmann.ro, pentru a programa interviul

Cerinte
- Limba poloneza fluent in scris si vorbit
- Cunostinte operare PC
- Capacitate de organizare si integritate
- Orientare spre rezultate
- Contract de confidentialitate a datelor interne ale companiei

Responsabilitati
- Comunicarea prin e-mail cu clientii din Polonia
- Comunicarea telefonica si email cu firma de curierat din Polonia
- Adaptarea continutului site-ului in limba poloneza
- Traducerea de materiale publicitare

Beneficii
- Pachet salarial atractiv
- Mediu de lucru placut
- Cupon valoric lunar pentru achizitii de produse proprii
TRANSPORT GRATUIT LA TOATE COMENZILE CU PRODUSE IN VALOARE DE PESTE 190 LEI
Sigla PlatiOnline.ro
 

Copyright © 2008-2019 Toate drepturile rezervate | ANPC